Doe mee met Huiswerkklas Oude Westen

Wil je meedoen aan de huiswerkklas voor het voortgezet onderwijs of het basisonderwijs?
Hieronder vind je praktische informatie over locatie, kosten en inschrijving.

 HUISWERKKLAS VOORTGEZET ONDERWIJS 
Locatie, openingstijden en kosten
Het adres van de huiswerkklas is Gaffelstraat 1-3 in Rotterdam (in het pand van Aktiegroep het Oude Westen). Tijdens de schoolweken is de huiswerkklas open op maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties is de Huiswerkklas gesloten.
De kosten voor het schooljaar 2019-2020 zijn €60 voor het eerste kind en €30 voor de andere kinderen uit één gezin. Het is mogelijk om een afbetalingsregeling te treffen.
 
Inschrijven
Je kunt het hele jaar door beginnen met de huiswerkklas. Om je in te schrijven kun je dit formulier invullen of een bericht sturen naar info@huiswerkklasoudewesten.nl. Ilina Fernandes of Deniz Demir neemt dan contact met je op voor een afspraak om je in te schrijven. Hier moet altijd één ouder of verzorger bij zijn.

 HUISWERKKLAS BASISONDERWIJS 
Locatie, openingstijden en kosten
De lessen voor de huiswerkklas voor het basisonderwijs vinden plaats op de locatie van de deelnemende scholen. De lessen zijn na schooltijd en duren 1,5 tot 2 uur. De huiswerkklas voor het basisonderwijs maakt gebruik van een subsidie, waardoor deelname voor leerlingen kosteloos is. De scholen betalen een kleine bijdrage.
 
Inschrijven
Individuele leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor de Huiswerkklas Basisonderwijs. Indien een school interesse heeft om deel te nemen, kan de directie van de betreffende school een bericht sturen naar po@huiswerkklasoudewesten.nl