Examentraining

Meld je aan voor onze examentrainingen als je in het examenjaar zit van de middelbare school en je wel wat extra hulp kan gebruiken in de voorbereiding op het eindexamen.

*Oefenen in kleine groepen *
Tijdens een examentraining wordt geoefend in kleine groepen van maximaal 5 leerlingen met een begeleider. Zo krijgt iedereen de benodigde individuele aandacht voor de onderwerpen waar nog wat hulp bij nodig is. Er wordt per onderwerp geoefend met examenopgaven uit eerdere jaren. Oefening baart namelijk kunst! Aan het einde van de training wordt een volledig examen afgelegd, zoals een examen officieel wordt gegeven. Zo weet je goed wat je straks te wachten staat.

*Gratis voor leerlingen die dit goed kunnen gebruiken *
Vanwege de hoge kosten zijn examentrainingen helaas niet voor iedereen beschikbaar. Hier wil de huiswerkklas verandering in aanbrengen. We bieden dit jaar voor het eerst gratis examentrainingen aan aan leerlingen die dit goed kunnen gebruiken. Zo breiden we onze dienstverlening uit en creëren we nog meer gelijke kansen. 
Dit alles kan doordat een groep enthousiaste vrijwilligers met ervaring en passie voor het onderwijs hierbij helpt.

 Wanneer
De volgende examentrainingen voor de havo staan gepland. De trainingen duren 3 dagen. Ze starten om 9.00 en zijn klaar om 17.00:
* Wiskunde 23, 24, 25 april
* Scheikunde 1, 2, 3 mei 
* Natuurkunde 26, 29, 30 april 

Locatie
De trainingen worden gegeven in het Oude Westen in Rotterdam. Op doordeweekse dagen op onze locatie aan de Kogelvangerstraat 114. In het weekend aan de Schietbaanlaan 100A.

Aanmelden!
Ben je geïnteresseerd? Of ken je iemand die geïnteresseerd is? De trainingen zijn zowel voor leden van de huiswerkklas als niet leden toegankelijk. Leerlingen die lid zijn van de huiswerkklas en hun familieleden hebben voorrang bij aanmelding. 
Meld je dan ook snel aan via info@huiswerkklasoudewesten.nl of via 06-11835620. Er geldt vol = vol.
Je kan ook de Doe mee! pagina invullen

*Interesse in andere vakken? *
Ben je geïnteresseerd in een ander vak? We horen graag je wensen en kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. We breiden het programma uit met andere vakken als we begeleiders gevonden hebben. Je kunt je alvast op de wachtlijst plaatsen. 
Laat het ons gerust weten als er nog vragen zijn.