Dagje Parijs

31-01-2023

Oud-leerlingen van de huiswerkklas zijn beloond met een weekendje Parijs.
Deze leerlingen zijn al meer dan 5 jaar bij de huiswerkklas ingeschreven en hebben dit verdiend.

Het was een prettig ritje met veel muziek, dansen en snacken. Eenmaal aangekomen in Parijs zijn we meteen de tourist uitgehangen. We hebben de Louvre museum bezocht, de eifeltoren, de champ-elysee en nog veel meer. We hebben een tourtje met de tuk-tuk gedaan, wat erg veel vreugde met zich meebracht. We hebben ook genoten van de lekkere Laduree Macarons.

Natuurlijk hebben we ook veel geshopt en heel veel foto’s genomen hieronder een enkele foto’s.

We gaan weer beginnen; schrijf je nu in!

19-08-2022

Na een lange zomer opent ook Huiswerkklas Oude Westen haar deuren weer op maandag 29 augustus! Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en heeft kunnen bijkomen van een bewogen schooljaar. Wij hebben er zin in om onze leerlingen weer te ontvangen in ons pand en te begeleiden bij hun schoolwerk!  

Wij hopen natuurlijk dat de leerlingen die ons al een tijdje kennen zich weer aanmelden voor het nieuwe schooljaar. Daarnaast zijn ook nieuwe gezichten uiteraard meer dan welkom! 

Nieuw bij Huiswerkklas Oude Westen?
Wil je dit jaar graag voor het eerst meedoen met de huiswerkklas? Je bent van harte welkom! Meld je aan via ons aanmeldformulier. Vanaf maandag 22 augustus kun je je ook inschrijven bij een van onze medewerkers op onze locatie, door samen met je ouders langs te komen tijdens de openingstijden van de huiswerkklas.

Deed je vorig schooljaar al mee met de huiswerkklas?
Schrijf je opnieuw in bij de huiswerkklas! Om weer mee te doen, moet je alleen de jaarlijkse bijdrage voor komend schooljaar betalen.

 Tot snel!

Welkom terug; we zijn weer open!

07-01-2022

Na de kerstvakantie opent de Huiswerkklas haar deuren weer. Vanaf 10 januari 2022 is iedereen weer welkom voor huiswerkbegeleiding op de Kogelvangerstraat.

Het was even afwachten op het besluit van het kabinet. Inmiddels is bekend dat het Onderwijs haar deuren mag openen. De Huiswerkklas is hier erg blij mee. We zien jullie graag weer terug bij de Huiswerkklas voor een leuk en leerzaam 2022!

Voor de veiligheid van jong en oud bij de Huiswerkklas vragen we jullie wel om dezelfde coronamaatregelen als voor de kerstvakantie te volgen:

  • Regelmatig handen wassen
  • Gebruik van mondkapje in de gang 
  • Blijf thuis bij verkoudheid of Covid-19 gerelateerde gezondheidsklachten. 

Vervroegde kerstvakantie

19-12-2021

Beste vrienden van de Huiswerkklas,

Naar aanleiding van de aangescherpte Covid-maatregelen uit de persconferentie van 19 december jl., volgt dit bericht over de gevolgen voor de Huiswerkklas. 

De Huiswerkklas volgt de maatregelen van het Onderwijs op. Dit betekent dat de kerstvakantie een weekje eerder start. Van 20 december 2021 tot en met 9 januari 2022 is de Huiswerkklas gesloten, met een uitzondering voor kwetsbare kinderen. Indien nodig blijft de Huiswerkklas tijdens 20 t/m 23 december op de gebruikelijke openingstijden open voor kwetsbare kinderen. Hiervoor gelden specifieke afspraken en dient contact opgenomen te worden met Ilina Fernandes-van Teesling of Deniz Demir.

Het demissionair kabinet houdt na de kerstvakantie opnieuw een persconferentie. Daarna weten we of fysiek onderwijs mogelijk is, of dat er wordt overgegaan op online onderwijs. We wachten dit bericht af en volgen dan opnieuw de maatregelen van het Onderwijs op. In de tussentijd bereidt de Huiswerkklas zich voor op het scenario van online onderwijs. Uiteraard hopen we dat fysiek onderwijs doorgaat in 2022. Mocht dit niet het geval zijn dan is de Huiswerkklas gereed voor online huisbegeleiding en helpen we jullie graag online met huis- en schoolwerk. Begin januari, na de persconferentie volgt een update over de Huiswerkklas. 

Tot slot, veel dank voor jullie aanwezigheid en betrokkenheid bij de Huiswerkklas in 2021. Blijf veilig en gezond. En we hopen jullie snel weer te zien in 2022!

Vragen naar aanleiding van dit bericht? Contacteer ons gerust via info@huiswerkklasoudewesten.nl of via bestuur@huiswerkklasoudewesten.nl

Kick-off nieuwe leerjaar in Walibi!

25-9-2021

De start van het nieuwe leerjaar bij de Huiswerkklas was erg bijzonder dit jaar. We hebben de kick-off van het nieuwe leerjaar in Walibi gevierd. In de voorgaande jaren was het uitje naar Walibi tijdens de afsluiting van het leerjaar. Dit jaar hebben we het omgedraaid door met het leerlingenuitje te beginnen.

Met veel zin en een volle bus leerlingen zijn we naar Walibi Flevoland afgereisd. Zoveel leuke attracties, de ene na de andere attractie in en het liefst ze allemaal afgaan. Samen gezellig lunchen en dan hup snel weer in de rij voor de spectaculaire achtbaan. Heerlijk om weer met z’n alle op pad te zijn en het goede weer maakte het leerlingenuitje extra geslaagd. Een energieke start voor een geslaagd nieuw leerjaar, de Huiswerkklas gaat ervoor!

Het leerlingenuitje naar Walibi Flevoland is mede mogelijk gemaakt door Quota Rotterdam. Onze dank is groot.

Heb je vragen over huiswerk of wil je hulp bij specifieke schoolvakken? Ons team staat klaar om je te helpen!

Overige vragen rondom de Huiswerkklas? Laat het ons weten via de contactfunctie op de website of stuur een berichtje naar info@huiswerkklasoudewesten.nl.

Schrijf je NU in en ga mee naar Walibi!

25-8-2021

Na een lange zomer opent ook Huiswerkklas Oude Westen haar deuren weer. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en heeft kunnen bijkomen van een bewogen schooljaar. Wij hebben er zin in om onze leerlingen weer te ontvangen in ons pand en te begeleiden bij hun huiswerk!  

We hopen natuurlijk dat de leerlingen die ons al een tijdje kennen zich weer aanmelden voor het nieuwe schooljaar.  Daarnaast zijn ook nieuwe gezichten uiteraard meer dan welkom! Lees hieronder hoe zowel bekende als nieuwe leerlingen zich kunnen aanmelden. 

Nieuw bij Huiswerkklas Oude Westen?
Wil je dit jaar graag voor het eerst meedoen met de huiswerkklas? Je bent van harte welkom! Schrijf je in via ons inschrijfformulier. Vanaf maandag 30 augustus kun je je ook inschrijven  bij een van onze medewerkers op onze locatie, tijdens de openingstijden van de huiswerkklas. 

Deed je vorig schooljaar al mee met de huiswerkklas?
Je blijft ingeschreven staan bij de huiswerkklas, als je vorig schooljaar (van september 2020 tot en met juli 2021) ook stond ingeschreven. Om weer mee te doen, moet je alleen de jaarlijkse bijdrage voor komend schooljaar betalen. 

Betaal voor 20 september, of eerder.... en ga mee naar Walibi!
Wil je meedoen met Huiswerkklas Oude Westen? Dan hebben we een leuke actie voor je. Als je voor 20 september 2021 bent ingeschreven en de jaarlijkse bijdrage hebt betaald, mag je GRATIS met ons mee naar Walibi! Waar wacht je nog op?!

Samen sterk: Quota Rotterdam en de huiswerkklas

19 juli 2021

Sinds september 2020 werkt Huiswerkklas Oude Westen samen met Quota Rotterdam. Quota Rotterdam is een organisatie die bestaat uit vrouwelijke professionals die hun plek hebben in de samenleving. Quota Rotterdam is sterk maatschappelijk betrokken en zet haar netwerk, kennis en kunde belangeloos in voor de Rotterdamse samenleving.

Sinds 1994 haalt Quota Rotterdam geld op om jaarlijks één of meerdere Rotterdamse organisaties en/of goede doelen te steunen. In 2020 heeft zij er op deze manier voor gezorgd dat de huiswerkklas Plenda-agenda’s kon aanschaffen voor de leerlingen. Zo’n agenda zorgt ervoor dat de leerlingen hun schoolwerk goed kunnen plannen en organiseren. Ook in het nieuwe schooljaar gaan we deze agenda’s gebruiken. 

En de samenwerking bracht dit schooljaar nog meer. Zo was er de succesvolle muffinbakactie op Koningsdag. Leerlingen, coördinator Ilina, vrijwilliger Marianne en bestuurslid Nathalie hebben 180 cupcakes gebakken voor Quota Rotterdam en jongeren van El Ettaouhid. Daarnaast zijn we als jaarafsluiting, met dank aan Quota, met onze leerlingen naar Pathé geweest voor de film Bon Bini Holland. Quota Rotterdam zal ook de start van het nieuwe leerjaar ondersteunen, door ons uitstapje met alle (nieuwe) leerlingen naar Walibi te financieren. Quota Rotterdam en de huiswerkklas hadden nog meer plannen, maar vanwege het coronavirus konden we niet alles uitvoeren wat we ons hadden voorgenomen. 

Op 13 juni bezocht Quota Rotterdam onze locatie en namen enkele leden een kijkje in centrum El Ettaouhid. Een geslaagd bezoek waarbij de dames werden bijgepraat door bestuurslid Koen. 

Quota Rotterdam ondersteunt de werving van leerlingen en de bezoeken aan instellingen in de wijk. Verder heeft Huiswerkklas Oude Westen Quota Rotterdam ook gevraagd te zoeken naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden om het nieuwe leerjaar versterkt in te gaan. Natuurlijk zijn wij heel blij met de financiële ondersteuning die Quota Rotterdam biedt aan de huiswerkklas. Belangrijker nog wel is dat we écht samenwerken en leren van elkaar.  

In memoriam: Jean Pourquié
Dag Mister Huiswerkklas! 

9 april 2021

Met groot verdriet hebben we afscheid moeten nemen van vrijwilliger Jean Pourquié. Jean is meer dan 25 jaar vrijwilliger geweest bij Huiswerkklas Oude Westen. Bijna de helft van zijn leven heeft hij zich ingezet voor de kinderen uit de wijk het Oude Westen. Een prestatie die wij bijzonder eren en waar we heel dankbaar voor zijn. Dag lieve Jean, we zullen je gezelligheid en mooie gesprekken erg missen! 

Jean was een ware allround studiebegeleider, zelden was er een schoolvak waar hij niet bij kon helpen. Een aantal jaar geleden is hij om gezondheidsreden met zijn vrijwilligerswerk bij ons gestopt, maar dat betekende niet dat hij stopte met het helpen van leerlingen of studenten om hun diploma te behalen. Hier bleef hij nog jaren mee doorgaan vanuit huis, zelfs online tijdens de pandemie. 

Lees hier de mooie herinneringen die onze (oud-)leerlingen en vrijwilligers bewaren aan hun tijd met Jean bij de huiswerkklas.

Volg je ons al? 

6 april 2021 

De huiswerkklas is sinds kort ook te vinden op social media. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, zien waar we mee bezig zijn en bijvoorbeeld handige tips krijgen over het maken van je huiswerk? Ga ons dan volgen op Facebook en Instagram

We zorgen er natuurlijk voor dat er op onze social media-pagina's genoeg leuke dingen te zien en te lezen zijn. Maar dat kunnen we niet alleen! Heb je iets interessants, moois, grappigs of handigs dat je wilt delen met de vrienden van Huiswerkklas Oude Westen? Of werk je met ons samen en wil je nieuws uit jouw organisatie vertellen? Laat het ons dan weten via info@huiswerkklasoudewesten.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw berichtje wordt geplaatst. 

Zien we je snel online? 

Wij gaan open!

26 februari 2021

Goed nieuws! Afgelopen dinsdag werd duidelijk dat de middelbare scholen in Nederland weer open mogen, met inachtneming van een aantal maatregelen. Dat betekent dat de huiswerkklas haar deuren ook weer opent. Vanaf 1 maart kunnen we onze leerlingen weer ontvangen op onze fysieke locatie.  We kijken er ontzettend naar uit om iedereen weer te zien! 

Vanaf 1 maart 2021 is de huiswerkklas weer open voor leerlingen van het basis- en middelbaar onderwijs. We zijn open op onze reguliere openingstijden: 

  • Maandag en dinsdag: van 15.30 - 17.00 uur voor basisschoolleerlingen en van 16.30 - 19.00 uur voor middelbare scholieren
  • Woensdag en donderdag: van 16.00 - 18.30 uur voor middelbare scholieren

Om de veiligheid en gezondheid van onze leerlingen, medewerkers en vrijwilligers te garanderen, maken we de volgende afspraken:

  • We kunnen 10 leerlingen tegelijkertijd ontvangen. Dat betekent dat leerlingen vooraf een tijdslot moeten reserveren binnen de aangegeven openingstijden.  
  • Leerlingen, medewerkers en vrijwilligers dragen in ons pand een mondkapje en houden 1,5 meter afstand. Ook wanneer er zelfstandig gewerkt wordt en bijvoorbeeld in de gangen.

We hopen alle kinderen snel weer te zien aan de  Kogelvangerstraat 114 in Rotterdam! Voor kinderen die niet naar onze locatie kunnen komen, blijven wij beschikbaar voor online begeleiding. 

Wil je meedoen met de huiswerkklas? Meld je dan aan via dit formulier. Heb je vragen? Stuur ons dan een bericht via info@huiswerkklasoudewesten.nl

Actie: flyeren in Oude Westen en Delfshaven

22 februari 2021

Team Huiswerkklas Oude Westen zit ook tijdens de voorjaarsvakantie niet stil. Woon je in het Oude Westen of Delfshaven? Dan kan het zomaar zijn dat je onze nieuwe flyers ergens tegenkomt! 

We willen dat zoveel mogelijk kinderen in Rotterdam de huiswerkklas weten te vinden. Iedereen is welkom! Om ervoor te zorgen dat kinderen en ouders weten dat we er zijn én dat we nog plek hebben voor nieuwe aanmeldingen, gaan we de komende week flyers rondbrengen in de wijken Oude Westen en Delfshaven. 

Wil je meedoen met de huiswerkklas? Meld je dan aan via dit formulier. Wil je eerst meer weten? Stuur ons dan een bericht via info@huiswerkklasoudewesten.nl

Houd deze website in de gaten voor meer informatie over openingstijden en onze werkwijze tijdens corona. 

Huiswerkklas  gesloten tot en met 19 januari 2021

24 december 2020

De Huiswerkklas Oude Westen is  gesloten van 16 december 2020 tot en met dinsdag 19 januari 2021. Wij volgen we bij de huiswerkklas de adviezen van de overheid op bij de bestrijding van het Coronavirus. De overheid heeft besloten dat de scholen in Nederland tot en met 19 januari 2021 hun deuren moeten sluiten voor fysiek onderwijs.  

Wij vinden het jammer dat we onze leerlingen de komende weken niet fysiek kunnen ondersteunen bij het maken van huiswerk en het leren voor toetsen. Uiteraard hopen we dat we na deze periode onze deuren weer kunnen openen voor iedereen.

Wat we wél blijven doen is online begeleiding geven. Leerlingen kunnen zich hiervoor aanmelden via de groeps-app of via de mobiele telefoon bij onze medewerkers Ilina Fernandes en Deniz Demir (M 06 11835620 / M  06 21496398). Zij koppelen de vraag van leerlingen aan onze vrijwilligers om de begeleiding online op te starten.

 Voor nu wensen wij  onze leerlingen heel veel succes de komende periode op school en thuis. Houd je aan de adviezen vanuit de overheid én zorg goed voor elkaar. 

Zonder tegenbericht vanuit ons, zien we de leerlingen graag terug op woensdag 20 januari 2021 bij de huiswerkklas. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact met ons op via: info@huiswerkklasoudewesten.nl

16 november van start op nieuwe locatie (en met nieuwe tijden)

15 november 2020

De start van het nieuwe leerjaar bij de Huiswerkklas was erg bijzonder dit jaar. We hebben de kick-off van het nieuwe leerjaar in Walibi gevierd. In de voorgaande jaren was het uitje naar Walibi tijdens de afsluiting van het leerjaar. Dit jaar hebben we het omgedraaid door met het leerlingenuitje te beginnen.

Met veel zin en een volle bus leerlingen zijn we naar Walibi Flevoland afgereisd. Zoveel leuke attracties, de ene na de andere attractie in en het liefst ze allemaal afgaan. Samen gezellig lunchen en dan hup snel weer in de rij voor de spectaculaire achtbaan. Heerlijk om weer met z’n alle op pad te zijn en het goede weer maakte het leerlingenuitje extra geslaagd. Een energieke start voor een geslaagd nieuw leerjaar, de Huiswerkklas gaat ervoor!

Het leerlingenuitje naar Walibi Flevoland is mede mogelijk gemaakt door Quota Rotterdam. Onze dank is groot.

Heb je vragen over huiswerk of wil je hulp bij specifieke schoolvakken? Ons team staat klaar om je te helpen!

Overige vragen rondom de Huiswerkklas? Laat het ons weten via de contactfunctie op de website of stuur een berichtje naar info@huiswerkklasoudewesten.nl.

Kijk mee met ons buitenprogramma!

Augustus 2020

De start van het nieuwe leerjaar bij de Huiswerkklas was erg bijzonder dit jaar. We hebben de kick-off van het nieuwe leerjaar in Walibi gevierd. In de voorgaande jaren was het uitje naar Walibi tijdens de afsluiting van het leerjaar. Dit jaar hebben we het omgedraaid door met het leerlingenuitje te beginnen.

Met veel zin en een volle bus leerlingen zijn we naar Walibi Flevoland afgereisd. Zoveel leuke attracties, de ene na de andere attractie in en het liefst ze allemaal afgaan. Samen gezellig lunchen en dan hup snel weer in de rij voor de spectaculaire achtbaan. Heerlijk om weer met z’n alle op pad te zijn en het goede weer maakte het leerlingenuitje extra geslaagd. Een energieke start voor een geslaagd nieuw leerjaar, de Huiswerkklas gaat ervoor!

Het leerlingenuitje naar Walibi Flevoland is mede mogelijk gemaakt door Quota Rotterdam. Onze dank is groot.

Heb je vragen over huiswerk of wil je hulp bij specifieke schoolvakken? Ons team staat klaar om je te helpen!

Overige vragen rondom de Huiswerkklas? Laat het ons weten via de contactfunctie op de website of stuur een berichtje naar info@huiswerkklasoudewesten.nl.

Nieuw: het buitenprogramma van Huiswerkklas Oude Westen

12 juni 2020

De start van het nieuwe leerjaar bij de Huiswerkklas was erg bijzonder dit jaar. We hebben de kick-off van het nieuwe leerjaar in Walibi gevierd. In de voorgaande jaren was het uitje naar Walibi tijdens de afsluiting van het leerjaar. Dit jaar hebben we het omgedraaid door met het leerlingenuitje te beginnen.

Met veel zin en een volle bus leerlingen zijn we naar Walibi Flevoland afgereisd. Zoveel leuke attracties, de ene na de andere attractie in en het liefst ze allemaal afgaan. Samen gezellig lunchen en dan hup snel weer in de rij voor de spectaculaire achtbaan. Heerlijk om weer met z’n alle op pad te zijn en het goede weer maakte het leerlingenuitje extra geslaagd. Een energieke start voor een geslaagd nieuw leerjaar, de Huiswerkklas gaat ervoor!

Het leerlingenuitje naar Walibi Flevoland is mede mogelijk gemaakt door Quota Rotterdam. Onze dank is groot.

Heb je vragen over huiswerk of wil je hulp bij specifieke schoolvakken? Ons team staat klaar om je te helpen!

Overige vragen rondom de Huiswerkklas? Laat het ons weten via de contactfunctie op de website of stuur een berichtje naar info@huiswerkklasoudewesten.nl.

Huiswerkklas stapt tijdelijk over naar online huiswerkbegeleiding

23 april 2020

De start van het nieuwe leerjaar bij de Huiswerkklas was erg bijzonder dit jaar. We hebben de kick-off van het nieuwe leerjaar in Walibi gevierd. In de voorgaande jaren was het uitje naar Walibi tijdens de afsluiting van het leerjaar. Dit jaar hebben we het omgedraaid door met het leerlingenuitje te beginnen.

Met veel zin en een volle bus leerlingen zijn we naar Walibi Flevoland afgereisd. Zoveel leuke attracties, de ene na de andere attractie in en het liefst ze allemaal afgaan. Samen gezellig lunchen en dan hup snel weer in de rij voor de spectaculaire achtbaan. Heerlijk om weer met z’n alle op pad te zijn en het goede weer maakte het leerlingenuitje extra geslaagd. Een energieke start voor een geslaagd nieuw leerjaar, de Huiswerkklas gaat ervoor!

Het leerlingenuitje naar Walibi Flevoland is mede mogelijk gemaakt door Quota Rotterdam. Onze dank is groot.

Heb je vragen over huiswerk of wil je hulp bij specifieke schoolvakken? Ons team staat klaar om je te helpen!

Overige vragen rondom de Huiswerkklas? Laat het ons weten via de contactfunctie op de website of stuur een berichtje naar info@huiswerkklasoudewesten.nl.

Huiswerkklas Oude Westen gesloten tot en met 5 april 2020

 16 maart 2020

De start van het nieuwe leerjaar bij de Huiswerkklas was erg bijzonder dit jaar. We hebben de kick-off van het nieuwe leerjaar in Walibi gevierd. In de voorgaande jaren was het uitje naar Walibi tijdens de afsluiting van het leerjaar. Dit jaar hebben we het omgedraaid door met het leerlingenuitje te beginnen.

Met veel zin en een volle bus leerlingen zijn we naar Walibi Flevoland afgereisd. Zoveel leuke attracties, de ene na de andere attractie in en het liefst ze allemaal afgaan. Samen gezellig lunchen en dan hup snel weer in de rij voor de spectaculaire achtbaan. Heerlijk om weer met z’n alle op pad te zijn en het goede weer maakte het leerlingenuitje extra geslaagd. Een energieke start voor een geslaagd nieuw leerjaar, de Huiswerkklas gaat ervoor!

Het leerlingenuitje naar Walibi Flevoland is mede mogelijk gemaakt door Quota Rotterdam. Onze dank is groot.

Heb je vragen over huiswerk of wil je hulp bij specifieke schoolvakken? Ons team staat klaar om je te helpen!

Overige vragen rondom de Huiswerkklas? Laat het ons weten via de contactfunctie op de website of stuur een berichtje naar info@huiswerkklasoudewesten.nl.

Huiswerkklas Oude Westen is verhuisd naar de Josephstraat!

24 februari 2020

De start van het nieuwe leerjaar bij de Huiswerkklas was erg bijzonder dit jaar. We hebben de kick-off van het nieuwe leerjaar in Walibi gevierd. In de voorgaande jaren was het uitje naar Walibi tijdens de afsluiting van het leerjaar. Dit jaar hebben we het omgedraaid door met het leerlingenuitje te beginnen.

Met veel zin en een volle bus leerlingen zijn we naar Walibi Flevoland afgereisd. Zoveel leuke attracties, de ene na de andere attractie in en het liefst ze allemaal afgaan. Samen gezellig lunchen en dan hup snel weer in de rij voor de spectaculaire achtbaan. Heerlijk om weer met z’n alle op pad te zijn en het goede weer maakte het leerlingenuitje extra geslaagd. Een energieke start voor een geslaagd nieuw leerjaar, de Huiswerkklas gaat ervoor!

Het leerlingenuitje naar Walibi Flevoland is mede mogelijk gemaakt door Quota Rotterdam. Onze dank is groot.

Heb je vragen over huiswerk of wil je hulp bij specifieke schoolvakken? Ons team staat klaar om je te helpen!

Overige vragen rondom de Huiswerkklas? Laat het ons weten via de contactfunctie op de website of stuur een berichtje naar info@huiswerkklasoudewesten.nl.

Op avontuur in Walibi

19 september 2019

De start van het nieuwe leerjaar bij de Huiswerkklas was erg bijzonder dit jaar. We hebben de kick-off van het nieuwe leerjaar in Walibi gevierd. In de voorgaande jaren was het uitje naar Walibi tijdens de afsluiting van het leerjaar. Dit jaar hebben we het omgedraaid door met het leerlingenuitje te beginnen.

Met veel zin en een volle bus leerlingen zijn we naar Walibi Flevoland afgereisd. Zoveel leuke attracties, de ene na de andere attractie in en het liefst ze allemaal afgaan. Samen gezellig lunchen en dan hup snel weer in de rij voor de spectaculaire achtbaan. Heerlijk om weer met z’n alle op pad te zijn en het goede weer maakte het leerlingenuitje extra geslaagd. Een energieke start voor een geslaagd nieuw leerjaar, de Huiswerkklas gaat ervoor!

Het leerlingenuitje naar Walibi Flevoland is mede mogelijk gemaakt door Quota Rotterdam. Onze dank is groot.

Heb je vragen over huiswerk of wil je hulp bij specifieke schoolvakken? Ons team staat klaar om je te helpen!

Overige vragen rondom de Huiswerkklas? Laat het ons weten via de contactfunctie op de website of stuur een berichtje naar info@huiswerkklasoudewesten.nl.

Feest: op eigen benen!

19 september 2019

De start van het nieuwe leerjaar bij de Huiswerkklas was erg bijzonder dit jaar. We hebben de kick-off van het nieuwe leerjaar in Walibi gevierd. In de voorgaande jaren was het uitje naar Walibi tijdens de afsluiting van het leerjaar. Dit jaar hebben we het omgedraaid door met het leerlingenuitje te beginnen.

Met veel zin en een volle bus leerlingen zijn we naar Walibi Flevoland afgereisd. Zoveel leuke attracties, de ene na de andere attractie in en het liefst ze allemaal afgaan. Samen gezellig lunchen en dan hup snel weer in de rij voor de spectaculaire achtbaan. Heerlijk om weer met z’n alle op pad te zijn en het goede weer maakte het leerlingenuitje extra geslaagd. Een energieke start voor een geslaagd nieuw leerjaar, de Huiswerkklas gaat ervoor!

Het leerlingenuitje naar Walibi Flevoland is mede mogelijk gemaakt door Quota Rotterdam. Onze dank is groot.

Heb je vragen over huiswerk of wil je hulp bij specifieke schoolvakken? Ons team staat klaar om je te helpen!

Overige vragen rondom de Huiswerkklas? Laat het ons weten via de contactfunctie op de website of stuur een berichtje naar info@huiswerkklasoudewesten.nl.