Meer over Huiswerkklas Oude Westen

Wil je meedoen aan de huiswerkklas voor het voortgezet onderwijs of het basisonderwijs?
Hieronder vind je praktische informatie over locatie, kosten en inschrijving.

 HUISWERKKLAS VOORTGEZET ONDERWIJS 
Locatie, openingstijden en kosten
Wij zijn gevestigd aan de Kogelvangerstraat 114, 3014 ZP Rotterdam (bij Centrum Ettaouhid). Tijdens de schoolweken is de huiswerkklas voor leerlingen van het voortgezet onderwijs geopend (dus niet tijdens schoolvakanties) op maandag tot en met donderdag volgens onderstaande tijden:

Maandag en dinsdag 16.30 uur – 19.00 uur  
 Woensdag en donderdag 16.00 uur – 18.30 uur

De kosten voor het schooljaar 2019-2020 zijn €60 voor het eerste kind en €30 voor de andere kinderen uit één gezin. Het is mogelijk om een betalingsregeling te treffen.
 
Inschrijven
Je kunt het hele jaar door beginnen met de huiswerkklas. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je dit formulier invullen of een bericht sturen naar info@huiswerkklasoudewesten.nl. Ilina Fernandes of Deniz Demir neemt dan contact met je op voor een afspraak om je in te schrijven. Hier moet altijd één ouder of verzorger bij zijn.

h HUISWERKKLAS BASISONDERWIJS 
Locatie, openingstijden en kosten
Wij zijn gevestigd aan de Kogelvangerstraat 114, 3014 ZP Rotterdam (bij Centrum Ettaouhid). Tijdens de schoolweken is de huiswerkklas voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs geopend (dus niet tijdens schoolvakanties) op maandag en dinsdag volgens onderstaande tijden:

Maandag en dinsdag 15.30 uur – 17.00 uur  

De kosten voor het schooljaar 2019-2020 zijn €30 voor het eerste kind en €15 voor de andere kinderen uit één gezin. Het is mogelijk om een betalingsregeling te treffen.
 
 Inschrijven
Je kunt het hele jaar door beginnen met de huiswerkklas. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je dit formulier invullen of een bericht sturen naar po@huiswerkklasoudewesten.nl. Deniz Demir neemt dan contact met je op voor een afspraak om je in te schrijven. Hier moet altijd één ouder of verzorger bij zijn.